Drone Racing Spot Hunting – Part 2 Bando Bloemendaal

In deel 2 van mijn solo-drone-racing-spot-hunting-avontuurtje, ging ik langs in een andere uithoek van Bloemendaal.

Dé FPV Speeltuin

Het voormalige Psychiatrische Ziekenhuis Amsterdam is écht dé FPV speeltuin van deze regio, al heb ik me een klein beetje in moeten houden. Ben ik dan toch net even te schijterig om los te gaan en m’n kwad te verliezen op zo’n beveiligd bouwterrein. Bovendien, let op jongens en meisjes, het pand is verontreinigd met asbest en schijnen er stukken in te kunnen storten. Daar kwam ik dus achteraf achter…beter maar niet stiekem rond gaan banjeren door die gangen!!

Nog even los met de Thor 210v2 met AOKFLY RV2306

Op het laatste vlieg ik nog even met m’n groene racing drone. Het is de krachtige setup die ik in deze video laat zien. Check ook de complete boodschappenlijst die ik voor jouw gemak heb gemaakt.

signature
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

©2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?