Zelf kunnen rijden in een echte Ferrari 360 spider F1

Super gaaf! Eindelijk heb ik in een echte Ferrari gereden.

Al langer stond op mijn lijstje ‘durven dromen’ die ene ervaring van het instappen, starten en gewoon rustig een tourtje maken in zo’n mooie rode wagen. Eigenlijk had ik het idee om er gelijk even een evenementje van te maken zodat vrienden en collega ondernemers er ook van konden profiteren en zelf ook een rondje konden rijden maar…dat kwam er niet van. Nog steeds weet ik niet waar dat uitstelgedrag precies vandaan komt wel heb ik vorige week heel doeltreffende de knoop door kunnen hakken. Ik heb voor mezelf gekozen en zou het binnen twee weken ‘gewoon’ ervaren of blijven dromen.

Knoop doorgehakt bij Peter van Bergen

Het was overigens tijdens de Eendaagse NLP-training van Peter van Bergen dat ik kennismaakte met de methode om met dilemma’s te dealen. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Hoofdzaak (of juist je onderbewuste) laat je spreken door eerst goed te voelen hoe het is om met deze tweestrijd te leven. Vervolgens stap je letterlijk (op een papiertje) met optie 1 om dáár te voelen hoe het is om naar die situatie te leven, nu, over een paar weken, over een jaar en misschien nog wel voor een langere periode. Dit deed ik ook bij optie twee en had zonder enige aarzeling de keuze gemaakt dat het eigenlijk nergens op sloeg waarom ik nou zat uit te stellen…

Ik kon toch gewoon over een weekje lekker gaan rijden en later misschien nog wel een keertje dat doen met andere mensen erbij!? Vanaf dat moment zou ik immers mensen lekker gek kunnen maken met die fantastische ervaring van het rijden in een Ferrari.

Op de openbare weg met Ferry Ferrari

Een echte aanrader is om Ferry Ferrari op te gaan zoeken. Niks geen gezeur met wachten op je beurt of maar twee rondjes op het circuit blazen. Heel relax stap je achter het stuur bij Ferry en hij begeleid je over de openbare weg in Heerhugowaard waar je ‘m ook echt wel eventjes op z’n staart kan trappen hoor, die Ferrari dan.

Check trouwens die bakbeesten achter de Ferrari! Zag het pas toen ik ‘t filmpje later terugkeek.

signature
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?