Workshop 8 juni – Zichtbaar op Linkedin

Samen met Robert van den Heuvel organiseer ik op vrijdag 8 juni een dag in het teken van jouw zichtbaarheid op Linkedin.

Twee zaken willen wij jou graag leren

  1. De ins en outs van de advertentiemogelijkheden op Linkedin
  2. Hoe je een perfect Linkedinprofiel maakt

Om 10 uur ‘s ochtends start Robert met een praktische workshop over het adverteren. Na de lunch zal ik in een persoonlijke sessie jouw Linkedinprofiel bespreken als je dat wilt. Uiteraard is er dan ook gelegenheid om met de anderen te netwerken en het co-work center ZAAMEN te ontdekken.

[button link=”http://bit.ly/li8juni” color=”teal” window=”yes”]Laat via het Linkedin Event weten dat je erbij bent![/button]

Waardebepaling achteraf

Jij komt deze dag bijwonen omdat je meer te weten wilt komen over het adverteren op Linkedin en om ook daadwerkelijk je zichtbaarheid te verbeteren. Voor deze bijeenkomst vragen we niet een vooraf vastgesteld bedrag omdat de waarde die we toevoegen van persoon tot persoon kan verschillen. Nadat jij de kennis tot je hebt gekregen en de hele dag hebt beleefd mag jij zelf bepalen wat je het waard vond.

Beperkt plaatsen beschikbaar

In het gebouw van ZAAMEN hebben we een workshopruimte gehuurd waar een hoop mensen kunnen zitten. Om iedereen tijdens de praktische workshop goed bij te kunnen staan, zorgen we ervoor dat de groep niet veel groter zal zijn dan 15 personen. Dit houdt in dat je op tijd moet aangeven dat jij erbij wilt zijn!

Voor de persoonlijke sessies waarin ik de Linkedinprofielen zal bespreken geldt dat we erg strikt moeten zijn met de tijd. Gedurende de ochtend maak ik een planning met gesprekken die max. 10 of 20 minuten duren.

Snel laten weten dat je komt

Omdat er op die dag maar beperkte plaatsen beschikbaar zijn is het handig om je zo snel mogelijk aan te melden (wie het eerst komt wie het eerst maalt). Ga hiervoor naar het Linkedin Event en klik op het knopje “I’m attending”.

Onderstaande knop verwijst naar het Linkedin Event. Weet je niet precies hoe het werkt dan kun je het mij ook persoonlijk laten weten via bijvoorbeeld de telefoon of e-mail.

[button link=”http://bit.ly/li8juni” color=”teal” window=”yes”]Klik hier om aan te melden voor 8 juni[/button]

 

signature
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?