Voordeel voor Valentijnsdag

Tot donderdagochtend 13 februari kun je profiteren van een ongelooflijke korting. Bestel je namelijk een tweede Social Business Box voor iemand die jij erg waardeert, dan kun je ‘m anoniem laten bezorgen en ontvang je een korting van maar liefst €160,-

korting valentijnisleuk

€160,- voordeel met kortingscode

Gebruik de kortingscode “valentijnisleuk” om het voordeel te verkrijgen. De code is alleen geldig als je minimaal twee keer de Social Business Box in de winkelwagen stopt en de bestelling afrond vóór 12.30 uur op donderdag 13 februari.

Ga dus nu naar de productpagina van de Social Business Box, beoordeel dit product dat ik speciaal heb ontwikkeld om jou tot een geweldige online ambassadeur te maken en bestel ‘m.

Let op bij het afrekenen

Als jij wilt dat één Social Business Box anoniem wordt verzonden naar een ander adres dan die op de factuur staat, vink dan bij het afrekenen het hokje ‘verzenden naar factuuradres’ uit om nog een adres in te vullen. Jij zal dan binnen maximaal twee dagen na het bestellen de Social Business Box ontvangen. De andere Social Business Box wordt op vrijdag 14 februari bezorgd, perfect getimed voor Valentijnsdag.

signature
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?