Unboxing Scorpion M-2205-2350kv Drone Racing motors

Soms heb ik van die “golven” met bestellingen die binnen komen. Ook afgelopen weekend weer. Ik maak ze graag open voor de kijkers op YouTube 🙂

scorpion M-2205-2350KVVan Scorpion System kreeg ik een setje motors toegestuurd om te reviewen. Voor de duidelijkheid; ik heb ze niet vollédig gratis gekregen en laat eerlijk weten wat ik zo in eerste opzicht van deze motors vind. Uiteraard ga ik ze ook monteren op één van mijn quadcopters (ter vervangen van de t-motors die nu niet meer lekker draaien.)

Hieronder vind je alle producten die besproken zijn op een rijtje, inclusief de linkjes zodat je ze makkelijk terug kunt vinden in de betreffende webshops.

signature
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?