Unboxing frames van Lisam en Naze32 flightcontroler

Ongeveer twee weken geleden bestelde ik allemaal onderdelen voor twee nieuwe FPV-racing quadcopters die ik ga bouwen. Deze week druppelen ze binnen via de post en pakketjes.

De twee quadcopters die ik ga bouwen krijgt kwalitatief doch goedkoop spul van Banggood. Ik ben het namelijk een klein beetje zat om het hele dure spul te kopen dat toch ook kapot gevlogen wordt.

Check hieronder de onderdelen op banggood.com.

Lisam LS-180 + props + PDB

Verrassend is trouwens dat er in de beschrijving op Banggood.com expliciet in het rood staat dat er géén props en PDB bij dit frame wordt verkocht. En zoals je ziet, bij het uitpakken, lag er een setje propellers en een kleine Power Distribution Board met twee voltage regulators.

Naze32 van AbuseMark

En als test kocht ik de Naze32 van Banggood omdat deze voor slechts €12,64 werd aangeboden. Zo op het eerste oog lijkt het gewoon een legitieme versie te zijn. Net zoals de vele Fatshark producten die ze aanbieden. Erg interessant zo…voor die prijzen!

Binnenkort verwacht ik dus meer onderdelen, die ik ook allemaal netjes ga uitpakken en laten zien. Een compleet boodschappenlijstje voor de twee quadcopters is ook in de maak. Als jij je abonneert op m’n YouTube kanaal, inschrijft voor de nieuwsbrief én mij gaat volgen via social media…kún je het niet missen 😉

signature
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?