Topavond #Potjemonopoly

Wat was het dinsdag 2 december een super gezellig avond! Voor een paar van ons werd het redelijk laat. Maar, we hebben een winnaar van het potje Mopoly dat we speelde! En wat voor een.

Maarten Monchen, kocht een extra kanskaart, pitchte geheel volgens opdracht nóg meer kanskaarten maar kon het potje monopoly niet aanvangen omdat zíjn kaartjes niet uit de hoge hoed van Rich Uncle Pennybags getrokken werden…

Hoe het komt dat hij om 23.00 uur toch de winnaar is geworden, typeert het spelletje dat gespeeld is met zes pionnen en in totaal, volgens mij iets van 10 zaakwaarnemers. Met twee coöperaties, nog net geen franchise en een legertje toezichthouders wist Maarten zich als onafhankelijk adviseur tot het einde te bemoeien met het potje monopoly en uiteindelijk verantwoordelijke te worden van het vastgoedportfolio van Coöperatie Daamen Van der Thiel Aschman .

speeltafel potje monopoly met ondernemers uit Haarlem

logo-1e-klas-netwerkenToen het echt wel laat werd en de cashflow van de grootgrondbezitters onuitputtelijk leek te zijn, zijn we gaan tellen en bleek het conglomeraat bestaande uit Else, Frank, Laurens en Brenda, toch krapper bij kas te zitten dan gedacht. Zij waren wel de trotse eigenaren van heel Haarlem, dat dan weer wel, na heftige onderhandelingen en vijandige overnames.

Ik heb in ieder geval een bijzonder gezellige avond gehad. Hoe heb jij het ervaringe, laat het weten in een reactie onderaan dit bericht. Wat mij betreft tot een volgende keer!

signature
1 Reactie
  1. Bas Aschman 9 jaar geleden

    Het was een zeer gezellige en waardevolle avond. Zoals Laurens bij zijn ‘pitch’ al aangaf was het leuk andere ondernemers te ontmoeten en te spreken. Maarten gaf bij zijn pitch derhalve aan dat we, als ondernemers, nooit moeten vergeten waarom we ondernemer zijn geworden, vanuit onze passie!
    En natuurlijk kwam dat terug in het spel, niet eerder heb ik het welbekende familie-bordspel zien transformeren van het spel zoals we het allemaal kennen tot een sociaal-economisch ondernemersspel waar elke mogelijkheid tot groei en ontwikkeling benut werd en zelfs de bank krap bij kas kwam te zitten.
    Walter, dank voor de organisatie en dank aan alle aanwezigen voor hun deelname aan deze 1ste klas TOP avond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?