Spreken op het voetbalveld

Was het tijdens schoolgym dat ik voor het laatst op het voetbalveld had gestaan? Anyway, donderdagmiddag werd ik aan het einde van de dag nog even gebeld of ik voor een groepje sponsoren van VVGA Tennis en Voetbal een verhaal over netwerken en social media kon vertellen. En waarom dan niet die paar stoelen in het 16-metergebied neerzetten zodat we tijdens de ondergaande zon het konden hebben over de rol als online ambassadeur!? Heel relax!

Onderstaande prezi zou ik hebben gebruikt ter ondersteuning van mijn verhaal. Bekijk ‘m nog even om alle punten door te lopen waarover we het hebben gehad.

signature
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

┬ę2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?