Lipo laden met SkyRC Q200

Vaak krijg ik de vraag:”Hoe laad je lipo’s op?”.Ik laat je zien wat de meest eenvoudige en veilige manier is.

Mijn nieuwe Lipo Lader SkyRC Q200

Ik ben overigens super blij met m’n nieuwe SkyRC Q200. Het is een flinke klont maar wel van alle gemakken voorzien. ‘t ding past gemakkelijk in m’n tas en kan ‘m zowel aan het stopcontact als externe power supply hangen en levert in totaal 200Watt, what! Het allermooiste is het verdelen van het vermogen over de vier kanalen/poorten.

Jij helpt mij verder met racen

Ik ontvang overigens een kleine commissie over verkopen via de linkjes die ik publiceer. Maak je geen zorgen, jij betaalt nooit meer. Het stelt mij in staat om meer informatie te delen over drone racing spullen die ik erg goed vind.

signature
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ā©2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?