Linkedin groep verlaten

In dit korte artikel wijs ik je heel snel de weg naar het knopje om een groep op Linkedin te verlaten.

Het deelnemen aan groepsdiscussies is één van de meeste effectieve manieren om op dit platform te werken aan je online aanwezigheid. De groepen moeten daarvoor wel relevant zijn. Het is daarom goed om op z’n tijd even kritisch te kijken naar de lijst van maximaal 50 groepen waaraan je kunt deelnemen. Uiteraard beoordeel je de community al kun je ook nog een waardeoordeel vellen over de naam en het logo dat de groep hanteert. Deze komen namelijk (groter dan ooit) in beeld op je profiel.

Join the club…

Als je daadwerkelijk lid bent geworden van een Linkedin Group en in een groep zit, zijn er onder het tabje ‘Meer…’ een aantal extra opties zichtbaar.

Linkedin Groep - menu meer

Voordat je overgaat naar de volgende stap kan het de moeite waard zijn om even te kijken bij ‘Groepsgegevens’. Hier vind je interessante statistieken over de deelnemers en activiteiten van de groep.

Uw instellingen

Kies je voor de verwijzing ‘Uw instellingen’ dan kom je op de pagina waar je op het knopje ‘Groep verlaten’ kunt klikken.

Linkedin Groep - knop groep verlaten

Klik je op de knop dan krijg je direct een melding dat je bent uitgeschreven en kun je niet meer deelnemen aan de groepsdiscussies. Afhankelijk van het type groep kun je nog wel de discussies lezen.

 

signature
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?