Kort & Ongebonden – klein notitieboekje van A4-papier

Deze week help ik een klant op Ibiza met zijn online activiteiten. Social media en allemaal nieuwe technieken vind hij enorm interessant, het is alleen allemaal best wel veel. Vorig jaar hebben we samen zijn profielen goed opgezet en maakte hij zelf de eerste stappen om met zijn fans in contact te treden via social media. Nu was het tijd om dat eens te stroomlijnen en feeling te krijgen met waardevolle online interactie met zijn fans.

Voorbeeld voor instructie over WordPress

In dit artikel wilde ik eigenlijk ook nog een aantal andere zaken aangeven. Allereerst dient het als voorbeeld voor een eerdere instructie die ik hier op Ibiza maakte over het toevoegen van een PDF aan WordPress. Daarvoor kon ik natuurlijk even snel ergens een PDF-je vandaan toveren maar waarom niet gelijk iets bedenken dat ook best functioneel kan zijn…?

Daarom ben ik er weer heel even voor gaan zitten met een velletje A4-papier uit de printer. Gewoon, heel relax zoals dat ook op Ibiza kan, onderuit in een stoel op het terras een papiertje verfrommelen totdat het de vorm en functie heeft die ik wens. Daarna kijken welke vlakken de voor en achterkant zijn van het ontstane boekje en daar op de computer een invulling aan geven. De rest mag je naar eigen wens bekladden. Daarvoor is dit niet voor niets ook weer een exemplaar uit de reeks ‘Binnenkantblanco‘.

Zelf proberen, printen en vouwen

Jij kan zelf ook zo’n klein notitieboekje maken. Verwacht geen mollenhuidje maar wel een handig klein boekje om bijvoorbeeld een elevator pitch in op te schrijven, een businessplan moet ook lukken of een dagboekje voor één week met de conclusie op de achterkant.

In het kort kun je in dit ongebonden boekje schrijven wat in je hoofd zit. Het template kun je gratis downloaden door op onderstaande knop te klikken. Je hoeft ‘m dan alleen nog maar af te drukken op A4-papier.

[button size=’large’ url=’http://bit.ly/A4PDFkortenongebonden’ text=’Download PDF’ target=’_self’ icon=’icon-cloud-download’]

Bekijk ook onderstaande video om te zien hoe je jouw geprinte A4-tje het beste kunt vouwen.

 

Laat je weer even weten wat jij hiervan vindt? Misschien heb je nog wel hele goede suggesties voor wat je in het boekje kunt schrijven. Onderaan dit bericht kun je het in een reactie achterlaten en vergeet niet dit bericht ook even te liken en te delen in je favorieten sociale netwerken.

signature
4 Reacties
 1. Martien van Wanrooij 10 jaar geleden

  Inderdaad erg handig! Ik vond je tip n.a.v. een andere zoekopdracht, de tip die ik heb toegepast is gewoon een a4-tje dubbel, in vieren, in achten vouwen en dan nog een keer, je hebt dan een boekje op creditcardformaat. Twee nietjes erin en de bladzijden van elkaar lossnijden met een scherp mes en je stopt het zo in je portemonnee. Je verliest dat niet zo snel als losse briefjes waarop je van alles noteert. Ben je wat creatiever dan kun je er natuurlijk ook cadeautjes en zo van maken met een mooi papiertje er omheen

 2. Laura van Opdorp 10 jaar geleden

  het gaat een beetje rap uitelkaar vindt je niet en ik kan niet zo goed vouwen en het is een beetje moeilijk

  • Walter Kort 10 jaar geleden

   He Laura, af’n toe gebruik ik ‘t om snel even tijdelijke notities in te maken. Zonder schaar en lijm werkt het toch best aardig?

 3. Sjoerd 9 jaar geleden

  Erg leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?