Kamer vullen met mini spullen

Even snel een mini unboxing van een volgepakt doosje uit Fryslân 😀

ImmersionRC Vortex 150 mini

Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar ImmersionRC’s Vortex 150 mini! Een tijd geleden had ik de sub180 quadcopters een beetje afgeschreven…weinig power uit de kwetsbare motortjes en vaak net te zwaar. Mijn verwachting is dat ImmersionRC daarentegen weer een subliem model heeft ontwikkeld dat ook van alle technische gemakken voorzien is. Waar ik voorheen de grote lompe Vortex 250 Pro niet te vliegen vond, heb ik dat bakbeest de laatste maanden van een hele andere kant leren kennen! Ik kon ‘m flink op de proef stellen…qua performance en duurzaamheid, die tank stelt in ieder geval nog altijd niet teleur 😛

Check o.a. deze video waarin ik met die grote broer van de nieuwe Vortex 150 mini race, in de kelder bij Gather.

In de doos vol drone racing spullen

En dan nog even hieronder nog het lijstje met alle spulletjes die ik in de video uit heb gepakt. Ben benieuwd wat jij van deze onderdelen vindt.

 

 

signature
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?