Jouw workout gaat in de papieren lopen

Ben jij deze maand al lekker vaak naar de sportschool geweest? Ik niet, zal dat ook niet snel gaan doen. A4-papier is veel leuker! En als je op zo’n A4-papier nou ook nog eens een super eenvoudige en duidelijk uitleg krijgt voor een goede workout, dan ben ik helemaal blij.

Neila ReyNeila Rey geeft jou de keuze uit meer dan 100 workouts die je overal kunt uitvoeren, zonder apparaten of toestanden. Inmiddels heb ik twee favorieten uitgeprint en op m’n kast geplakt. Als ik dan ‘s ochtends m’n werkkamer binnen kom weet ik gelijk wat me voor de eerste paar minuten te doen staat!

Elke ochtend start ik de motor met de “Wake Up! & Make It Happen Workout”. Later op de dag, na de lunch, is er dan de gelegenheid om de speciale office workout te doen.

Office Workout by Neila ReyWake Up! Workout by Neila Rey

De laatste hoeft natuurlijk niet speciaal op kantoor. Ik vond ‘m eerlijk gezegd gewoon leuk klinken. Ik ben benieuwd welke jij kiest om voor een paar dagen te proberen. Of ga je gelijk voor één van de complete en gratis programma’s die ze ook aanbiedt?

Tijdens het schrijven van dit blogartikel zit ik nog even verder te klikken op haar website. Het ziet er allemaal echt goed uit en heb ook maar gelijk een ’30-day Challenge’ uitgeprint en opgehangen. Nu kan ik elke dag gaan afstrepen!

30-day Challenges by Neila Ray

Ga je printen, ga je trainen of moet je gewoon hard werken?

signature
1 Reactie
  1. […] het frisse fietstritje moest ik even rustig thuiskomen. Ik merkte dat ik gelijk een paar workouts er achteraan knalde en niet echt goed kon stoppen of in ieder geval in zo’n mood was, dat ik […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?