Ja…fikkie – Drone Racing Demo bij Trendship 2017

Tijdens het Trendship congres in Groningen waren Thierry en ik een hele dag lekker aan het racen met onze drones. Dit was voor een demonstratie van DroneRacers.nl.

Drone crashed en vliegt in de fik

Het was daar best donker maar met de goed verlichte track wisten we bíjna alle poortjes goed te pakken. Jammergenoeg is één quadcopter van Thierry helemaal in vlammen opgegaan na een mid air collision. Nog nooit had ik zulke dikke vlammen uit een drone zien komen, echt een torentje van 30cm hoog. Als een malle sprintten we naar de crash site, met de camera was ik niet snel genoeg om de fik zelf te filmen.

Mijn quadcopters zijn nog aardig heel

Mijn quadcopters zijn wonderbaarlijk goed gebleven na een hele dag racen. Bij de Epiquad met Emax RS2205s 2600kv motoren, merkte ik toch weer een losse magneet op waardoor er halverwege de rit behoorlijk wat vibraties ontstonden.

De Thor 210V2 met AOKFLY RV2306 motoren deed het ook goed totdat het beeld wat minder werd en waarschijnlijk toch de sensor een beetje los was geraakt, die heb ik ook maar aan de kant gezet om te repareren.

De White Wizard was nog niet helemaal ingevlogen. Daar had ik snel nog even een paar oude racerstar BR2205 2600kv motortjes op gezet. Helemaal aan het einde heb ik daar nog even op gevlogen en nu die motoren weer vervangen voor de Racerstar BR2306 2400kv versie.

signature
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?