Infographic Open Coffee Haarlem Enquête

In dit artikel presenteer ik de resultaten van de Open Coffee Haarlem Enquête die vorige week gehouden is.

Al langere tijd liep ik met het idee rond om eens een duidelijk beeld te krijgen van wat de Open Coffee-gangers in Haarlem nu precies vinden van de bijeenkomsten. Frank Sukel van Teams2Win kwam met het voorstel om hier een online enquête voor op te stellen. Daaraan hebben 53 mensen meegedaan en hebben uitgebreid aangegeven wat zij vinden van Open Coffee Haarlem. Uiteindelijk heeft Bas Hageman van Ziener de belangrijkste bevindingen in onderstaande infographic geplaatst.

Echt super tof dat Frank en Bas mij hiermee wilde helpen! #Thanks

infographic Open Coffee Haarlem Enquete 2013

Nog altijd met genoegen ga ik elke twee weken weer op maandag om 10 uur een kopje koffie drinken in de Jopenkerk. Uiteraard omdat er elke keer weer interessante mensen zijn om praatjes mee te maken. Nu krijg ik van alle kanten tips, suggesties en ervaringen tot mij om de Open Coffee Haarlem nog interessanter te maken voor de ondernemers uit de stad. Daar ben ik heel blij mee en blijf ze graag ontvangen.

Gaan we nog iets doen met deze inzichten?

Absoluut! Op een aantal punten is er een duidelijk signaal afgegeven. Daar ga ik de aankomende weken werk van maken. Hiervoor zullen gesprekken gevoerd moeten worden waarop ik nu nog niet uitgebreid in zal gaan.

Mocht jij graag input willen leveren op basis van bovenstaande resultaten dan is dat natuurlijk welkom. Misschien dat de enquête aan jou voorbij is gegaan en je toch nog iets te melden hebt. Voel je vrij om dit onderaan het artikel als reactie te plaatsen.

signature
2 Reacties
  1. Rob van Looveren 11 jaar geleden

    Suggestie om de Open Coffee leuker, interessanter te maken.

    Geef 1 of 2 sprekers de kans om binnen 3 min. uit te leggen wat hem/haar op dat moment het meest bezig houdt. Om dat te ondersteunen zou een overheadprojectie van max. 3 sheets mogelijk moeten zijn.

    Die presentaties zijn dan aanleiding voor verdere discussie tijdens de Open Coffee.

    Groet, Rob

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?