IDRA Drone Racing Series – Utrecht Internationals

Ok 40 minuten aan rough cuts vraagt om 2 episodes uit de eerste internationale wedstrijd die we met Team Torvol vlogen. De IDRA Drone Racing Series startte in Utrecht en bestond uit twee, lánge dagen. Het was een intens weekend!!

Vlog van dag 2

SQG Racing met twee Sponsored Teams

Onlangs ben ik samen met Thierry in het racegezelschap van het welbekende SQG Racing gekomen. Nu pakken we direct onze kansen in het next level racing waarbij onder andere de bijkomstigheid van interessant sponsors, ons écht een stap verder helpt.

Zowel Torvol (het nieuwe tassenmerk voor drones) en Droneshop.nl zien veel potentie in ons als racers en hebben het o.a. mogelijk gemaakt dat wij deze race van IDRA goed konden presteren en dus ook allemaal in de finale stonden!

White Wizard voor Drone Racing

Hier het complete boodschappenlijstje van de White Wizard setup waarmee ik vloog.

Since deze wedstrijd heb ik 3 kleine dingen aangepast aan deze setup.

Omdat m’n cams allemaal gesneuveld waren en ik erg benieuwd was naar de micro cams van Caddx, heb ik nu de Turbo Micro S1 geïnstalleerd. Dit is de CCD versie met 600tvl. Niet een hele bijzonder/vernieuwde cam, maar wel net even een paar euro goedkoper in vergelijking met de Runcam Micro Swift.

De props die ik nu gebruik zijn van Gemfan. Eerder gebruikte ik de Flash en DinoBlades die echt heerlijk vliegen, de nieuwe Hulkie 5055 zijn geweldig!

En als laatste upgrade aan de White Wizard heb ik nu de armen gesandwiched tussen twee baseplates. Eerder gebruikte ik er één, dat werkte inprincipe goed maar merkte toch wel dat er scheuren in kwamen na flinke klappen. Met twee plaatjes is het frame veel stijver kan het nog meer klappen hebben.

TattooF4s
Emax RS2205s 2600kv
Caddx Turbo Micro S1
TrampHV
Frsky XM+
Gemfan Hulkie 5055

Base plate (2x voor extra stevigheid)
Stretched-X arms
M3 bolts (12x 10mm 4x 5mm)
M3 nuts (4x in build)
Anti Vibrationstandoffs

signature
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?