Golfmiddag op woensdag 30 april

Voor het tweede jaar doet Open Coffee Haarlem mee met BizzGolf. Sla jij ook een balletje mee op woensdagmiddag 30 april?

Je kunt gratis deelnemen aan de competitie en strijden tegen andere ondernemers- en netwerkverenigingen of leer van een gekwalificeerde PGA golfprofessional dat balletje überhaupt de goede richting uit te krijgen.

Activiteit Golfdag (wedstrijd & clinic)
Tijdstip: 15:30 – 18:45
Kosten: Aangeboden door BizzGolf en haar partners
Max. # deelnemers: 36 wedstrijd en 40 clinic
Datum: 30 april
Locatie: Haarlemmermeersche Golfclub

[button size=’large oranje’ url=’http://haarlemmermeer.bizzgolf.nl/inschrijven.php?vereniging=78′ text=’Schrijf je gratis in’ target=’_self’ icon=’pencil’]

Zelf deed ik vorig jaar mee met de clinic waar ik bijzonder veel plezier aan beleefde. Dit jaar doe ik ook weer gezellig mee met de club amateurs.

BizzGolf is de grootste competitie voor ondernemers in golfend Nederland. Meer dan 40 ondernemersverenigingen in dertien regio’s gaan de sportieve strijd aan op de golfdagen. U mag het grootste business-golf-netwerk evenement van Nederland niet missen!
BizzGolf wordt mede mogelijk gemaakt door de partners BMW Van Poelgeest en Alphabet.

Voor de golfers

De golfers (handicap, GVB of baanpermissie/golfpaspoort) van de leden van Open Coffee Haarlem en de leden van de andere ondernemersverenigingen / businessclubs spelen een voorronde van de BizzGolf competitie over 9 holes op de par 3 baan van de Haarlemmermeersche Golfclub.

Voor de niet-golfers

Ook voor niet-golfers is deze golfdag een happening. Zij zullen onder leiding van een gekwalificeerde PGA golfprofessional meedoen aan een clinic. De wedstrijd en de clinic vinden tegelijkertijd plaats en na afloop ontmoeten de deelnemers elkaar weer in het clubhuis.

Finales

Het team met de beste drie spelers van de deelnemende ondernemersverenigingen / business clubs kwalificeren zich als team voor de landelijke finale op 2 oktober 2014, waar zij als team zullen gaan strijden tegen de andere deelnemende ondernemersverenigingen om de titel ‘Beste golfende ondernemersvereniging van NL’. Het winnende team van drie winnen ook nog tickets van KLM naar een Europese bestemming naar keuze!

Prachtige prijzen

Voor zowel de winnaars van de wedstrijd als voor de winnaar van de clinic zijn er mooie prijzen te winnen die door de partners en suppliers ter beschikking zijn gesteld. Onder andere een eerste prijs van Alphabet, de BMW Neary prijs, een clinicprijs en voor de winnende ondernemersvereniging in de Finale KLM Tickets Europa!!

Goede doel: Oxfam Novib

Op de voorrondes is Oxfam Novib aanwezig met o.a. een Hole-in-One Challenge voor de wedstrijddeelnemers. Bij inschrijving koopt u aan de wedstrijdtafel voor 10 euro een Oxfam Novib golfbal waarmee u de Hole-in-one Challenge kunt spelen. Hierdoor steunt u het goede doel en maakt u kans op een geweldige exclusieve reis naar een van de wereldprojecten van Oxfam Novib.

[button size=’large oranje’ url=’http://haarlemmermeer.bizzgolf.nl/inschrijven.php?vereniging=78′ text=’Schrijf je gratis in’ target=’_self’ icon=’pencil’]

signature
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?