Gister zat m’n haar beter

Woensdag ochtend zat ik bij Keune Haircosmetics in Soest. Daar had ik natuurlijk die middag gelijk een blogartikel over kunnen schrijven…maar dat heb ik niet gedaan…(toen was ik namelijk druk doende met het vouwen van een envelope)

Bovendien had ik heel de ochtend met Janneke Brockhoff gesproken over het online ambassadeursschap en social media, werd ik weer richting Heemstede gestuurd met twee potten ‘haarspul’ en kon ik natuurlijk niet een goed woordje doen over dit bedrijf zonder die producten eerste eens grondig te testen.

Ik laat een uitgebreide videoreview bij de kaptafel voor deze keer over aan de professionele fashionblogsters…hier mijn bevindingen over potje 1 en potje 2!

Donderdag 12 september – Keune Shaping Fibres

keune shaping fibresDaar in Soest op het hoofdkantoor hebben ze dus een uitgebreide kapsalon waar ik vertelde dat ik al jaren een hele fijne shaper van de HEMA gebruik. Dat kon natuurlijk Ć©cht niet dus kreeg ik hun shaper met fibres! Deze heeft een hele lekkere sinaasappelgeur en leek voor mij in eerste instantie meer op gel maar het is toch echt een wax, zonder dat-ie heel erg vet is.

Ik moet zeggen dat m’n haar de hele dag fantastisch heeft gezeten! Zelfs toen ik even boodschappen ging doen en ik me even had verkeken op buienradar zat het toch nog wel ok nadat ik even m’n hand door het haar had gehaald.

Donderdag 13 september – Keune So Pure Star Shaper

Ik keek er gister een beetje tegenop om weer het groene potje ‘s ochtends open te moeten maken opdat de sterke anijsgeur dan weer vrij zou komen. Eigenlijk houd ik alleen van die geur in combinatie met warme melk, keune so pure star shaperklote weer en een opkomend griepje maarja, ik zou het toch even uit moeten proberen voor een super interessant blogartikel, toch… Overigens was de geur na een paar tellen weer weg toen ik het op iets te nat haar had aangebracht. Daarna toch nog maar een beetje meer gepakt zodat m’n voorste lok haar niet telkens tegen m’n rechter wenkbrauw gleed.

Het is grappig om zo even te testen en te ervaren dat er zoveel verschillende soorten producten zijn en ze allemaal andere eigenschappen hebben. Alleen het aanbrengen is al een hele andere beleving en nu ik zo bijna een dag verder ben met het witte spul uit ‘t groene potje merk ik dat ‘t meer chemische goedje van de donderdag mij erg aanspreekt, puur omdat m’n haar toen wat beter zat.

Ik heb natuurlijk nog een behoorlijke hoeveelheid te gaan dus kan blijven oefenen om m’n haar nog beter te laten zitten šŸ˜‰

Koop jij ook Keune?

Zoals ik eerder al heb aangegeven koop ik al jaren een hele fijne shaper bij de HEMA en heb ik eigenlijk nog nooit een haarproduct bij de kapper gekocht. Doe jij dat wel? Daar ben ik wel benieuwd naar. Verkopen ze bij jouw kapper dan ook Keune of zijn het weer andere producten? Laat het even weten in een reactie onder dit artikel.

signature
1 Reactie
  1. Rik 11 jaar geleden

    Zou graag een bruikbare tip aanrijken. Echter daar ik al gedurende 6 jaren mijn haar milimeter kan ik geen bruikbare tips aanreiken.

    Ik weet nog wel van mijn vroegere jaren toen Jon Bon Jovi nog hot was ik mij eenmaal zo’n kapsel heb laten aanmeten. De kapper kwam toen met een eng geel blikje waarvan de inhoud leek op een mix tussen kogellager vet en vaseline wat ik dan iedere morgen in mijn haar zou moeten fohnen. Toen ik na 2 dagen bij de kapper kwam met mijn haar in een laag vet op mijn hoofd geplakt om te vragen hoe ik dat spul in hemels naam weer uit mijn haar kon krijgen was het antwoord met groene zeep, of afwasmiddel. Vanaf die tijd heb ik het gehouden bij de taft producten bij de drogist en de Tondeuse, gewoon omdat shampoo daar wel bij werkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ā©2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?