FPV-racing oefenen op zondag

Voor FPV-racing moet je vlieguren maken. Ik heb afgelopen zondag goed kunnen oefenen en neem altijd alles op met de Xiaomi Yi action camera die bovenop m’n quadcopter zit. Ik merk dat het beeld toch nog een klein beetje trillerig is op sommige momenten, elke keer dat ik weer nieuw materiaal heb schuif ik met de PID instellingen in CleanFlight en zorg dat het er steeds beter uit komt te zien.

FPV-racen

Overigens gaat het er mij niet per se om dat er mooie beelden van de omgeving worden gemaakt. Veel mensen die even komen kijken vragen dat, of stellen het zich voor dat je met zo’n ‘drone’ heel mooi over Heemstede kunt kijken. Technisch kan dat natuurlijk, ik focus mij echter met deze configuratie op het zo snel mogelijk afleggen van een parcours.

Nu zijn het nog losse rondjes om bomen, voetbaldoeltjes en langs hekken. Snel zullen we ook met zogenoemde Air Gates en vlaggen daadwerkelijk een parcours uitzetten die we met meerdere racers tegelijk af moeten leggen.

Tot dat moment moet er nog flink getraind worden. Wil jij ook starten met FPV-racing, bekijk hier mijn artikel over de spullen die ik als eerste aanschafte.

signature
1 Reactie
  1. marvin 8 jaren geleden

    ik vind da beeld toch erg mooi hoor trillen viel mij pas op toen ik het las en terugkeek is minimaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Ā©2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?