Foto’s verplaatsen op Facebook

Foto’s verplaatsen op Facebook

Op Facebook kun je ook je foto’s verplaatsen. Als je mooie momenten met je vrienden wilt delen, dan zet je daarvan natuurlijk de foto’s op Facebook. Ik houd het graag netjes en orden ze daarom ook in verschillende albums.

Bij het uploadproces van nieuwe foto’s maak je automatisch een nieuw album aan, tenzij je al in een album zit en daar op de knop ‘foto’s toevoegen’ klikt. Wil je bepaalde foto’s verplaatsen naar een ander album, volg dan onderstaand instructiefilmpje dat ik heb gemaakt.

 

Automatisch gegenereerde albums

Inmiddels is het ook mogelijk om foto’s te verplaatsen vanuit albums die zijn toegevoegd door andere apps als Instagram en FourSquare. Ook is het mogelijk op foto’s van de tijdlijn naar specifieke albums te verplaatsen. Gelukkig blijven daarbij nu ook de reacties en ‘vind ik leuks’ behouden maar let wel op dat je de foto’s niet meer terug kan plaatsen in die speciale albums.

Let op, het is niet mogelijk op verplaatsingen door te voeren vanuit ‘Profielfoto’ en ‘Omslagfoto’.

Foto’s gekopieerd.

Als je een foto ná het uploaden hebt gemarkeerd als profielfoto of voor de omslag van de tijdlijn (die grote foto in de nieuwe weergave van je facebookprofiel) dan wordt deze automatisch gekopieerd en blijft het origineel behouden in het oorspronkelijke album.

Ik ben benieuwd wat je van deze instructies vindt. Heb je er iets aan gehad?