Dikke enkels op de track

Deze racedag had je nog tegoed van mij. Het was niet helemaal de dag waarop ik had gehoopt, maar we hebben we lol gemaakt.

Mijn sponsors voor deze trip – Super dankjewel

Deze trip wordt trouwens mede mogelijk gemaakt door:

Control Talent Network – Check hun site als jij als techneut een nieuwe uitdaging zoekt

Present Your Startup  – Een accelerator programma en pitch event voor startups. Ze zijn begonnen in Haarlem en starten nu ook een tweede seizoen op Curacao.

Droneshop.nl – Thanks voor de Drone Racing Gear essentials

Mijn aanbevolen setup voor drone racing

Op Curacao vloog ik met iets andere onderdelen dan waar ik momenteel mee vlieg. Mijn up-to-date en aanbevolen setup voor het racen vind je hier! Het zijn allemaal betaalbare onderdelen waarmee je uitstekende prestaties kunt behalen. De basis vormt het frame dat ik zelf heb ontworpen, de Druid One. Binnenkort starten de pre-orders!

signature
2 Reacties
 1. Eric-Jan van den Bogaard 5 jaar geleden

  Die flight controller heeft aardig wat aansluit opties !

  • Auteur
   wkort 5 jaar geleden

   Je bedoelt de Omnibus F4 V6? Jazeker. Maar geloof ik niet speciaal meer dan andere bordjes in die klasse hoor. Wel kun je er een tweede gyro op aansluiten/schroeven. Voor racen zie ik daar alleen niet zo de noodzaak van in. Liever een clean build 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?