Björn in zicht tijdens quadcopter FPV-race

Van de week ging ik samen met m’n spotter even een ommetje maken met de fiets. Was wel benieuwd of we het voetbalveldje, aan de Vrijheidsdreef in Heemstede, ook vanaf de andere kant konden benaderen. De Vrijheidsdreef is namelijk helemaal afgesloten omdat de bomen ziek zijn, met het veldje is echter helemaal niks mis! Zowaar, na het doorploegen van het enorme grasveld wat ernaast ligt, konden wij op ons verlaten quadcopter parcours plaatsnemen.

Totdat de dauw het allemaal te vochtig maakte voor onze elektronica, hebben we een paar spannende rondes gevlogen. Björn kwam namelijk ook nog even langs om z’n FPV-gear te testen.

Achtervolging inzetten

FPV-racing wordt pas echt leuk als je tegenstanders hebt. Uiteraard is het tof om steeds sneller het parcours af te leggen maar het achtervolgen van een andere FPV-racer is eigenlijk nog spannender. Ik durf nog niet heel dichtbij te komen omdat ik bang ben te crashen, bovendien is dit al moeilijk zat, hahaha.

Steeds meer vragen over FPV-racing

FPV-racing wordt steeds populairder. Ik merk dat er constant vragen komen over goede instapmodellen en wat je nou allemaal nodig hebt. Bekijk eens even mijn eerdere blogpost over “starten met FPV-racing” waarin ik het boodschappenlijstje beschrijf toen ik een paar maanden geleden begon met FPV-racing.

Heb je er specifieke vragen over, stel ze dan gerust. Ik kan ze dan beantwoorden op mijn blog of in video’s op het YouTube kanaal. Ik vind dat leuk om te doen.

Uiteraard is er ook het Nederlandse forum met heel veel racers en fanatiekelingen, meldje aan op FPV-racing.nl om ook daar je vragen te kunnen stellen en ervaringen te delen over FPV-racing.

signature
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?