Benefietstocht door Haarlem

Woensdagmiddag 4 september doe ik mee aan de Benefietstocht in Haarlem. Samen met een club ondernemers uit de omgeving fietsen, praten en sponsoren we de fietstocht die Josée Schouten en haar team de volgende maand in Kenia gaan maken voor het goede doel.

Wat gaan we precies doen?

Team Smit en Ko naar Kenia

Oscar van der Linden kent Haarlem als geen ander. Samen met Marian Prins heeft hij een leuke route uitgezet naar plekjes die zelfs de echte Haarlemmers niet weten!

De inzet is om er een leuke, ontspannende en verrassende fietstocht door Haarlem van te maken.

Het team Smit en Ko gaat uiteindelijk van 5 tot 12 oktober de pittige tocht van 381 kilometer maken, dwars door de bush bush van Kenia. Dit doen ze speciaal om daarmee AMREF Flying Doctors te steunen. Hiervoor willen ze wel minimaal €5000,- per teamlid aan sponsorgelden meebrengen.

Wat heb je nodig?

Uiteraard een fiets! Er is de mogelijkheid tot het huren van een stoere cruiser. Dit kost €10,-. Geef dit even specifiek aan bij het aanmelden. Het is ook verstandig om visitekaartjes mee te nemen. De uitnodiging om mee te fietsen is namelijk naar veel ondernemers uit Haarlem en omstreken verstuurd, je weet nooit naast wie je komt te fietsen!

De details op een rijtje

Startpunt: 4 september, Hofje zonder Zorgen, Grote Houtstraat 142A

Tijdstip: 14.30 uur verzamelen*, 15.00 uur vertrek,

Duur fietstocht: ca. 2,5 uur

Einde: Cafe Fortuyn, Grote Markt, Grote Markt 23

Bijdrage: €35,- inclusief versnaperingen voor, tijdens en na de tocht!

* Restaurant Hofje zonder Zorgen biedt je graag iets lekkers aan, dus neem de tijd om daar even van te genieten!

Aanmelden

Als je met ons mee gaat fietsten is het handig dat Josée Schouten dit van te voren weet. Je kunt haar hierover het beste een e-mail sturen:  josee@frankrijkhuis.nl

Benefietstocht volgen

Het kan natuurlijk zo zijn dat je helemaal niet in de gelegenheid bent om met ons mee te fietsen. Wellicht vind je het wel een goede actie en zou je het team van Josée graag willen sponsoren. Dat kan heel gemakkelijk door de stappen op deze pagina te volgen.

Wil je er dan virtueel toch een beetje bij zijn, volg dan mijn getwitter. Daar zal ik bij aanvang van de fietstocht om 15.00 uur ook een linkje plaatsen zodat je kunt zien waar wij precies fietsen.

 

signature
2 Reacties
  1. Jan Hein 11 jaar geleden

    Leuk idee, ook al hou ik niet van fietsen.
    Toch kom ik even langs

    • Walter Kort 11 jaar geleden

      Leuk dat je komt Jan Hein. Laat je het Josée ook nog even weten? En stap je voor deze keer toch wel op de fiets of wacht je ons op aan het einde van de route? Ben benieuwd 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?