Achtervolgingen op Texel met een Drone

Hoewel de herfst al goed was begonnen heb ik toch nog een paar dagen met super mooi weer kunnen vliegen bij de vliegclub van Texel.

Drones bij Modelvliegclub Texel

Bekende gezichten van een vorig bezoek aan het eiland hadden inmiddels ook een drone gekocht en dat maakt het nóg leuker om samen te vliegen. Al blijft het achtervolgen van vliegtuigen ook altijd super tof om te doen.

Beetje jammer dat net voor het tripje aan Texel de lens van m’n actioncam flink beschadigd was. Met de laagstaande zon komen er vage lensflares in beeld, maar goed beter dan niks, toch?

Mijn Racing Drones

Op Texel heb ik voornamelijk met m’n Racerstar setup gevlogen. Hoewel ik ook m’n Epiquad en de Vortex 250 Pro bij me had. Hier had ik de actioncam alleen niet op gedaan, dus geen beelden van.

Micro Drone

Toen het regende heb ik in het appartementje ook nog rustig kunnen vliegen met de kleine drone van Eachine. Met het geprinte frame beschadigde ik niets van het interieur.

Volgende week komt er weer een video online. Ik heb namelijk nog twee drones te bouwen. Een binnenlocatie te checken en natuurlijk in het weekend met de drone te racen tijdens de DARE League in Den Bosch.

signature
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?