1e klas netwerken op 6 juli

Logo 1e klas netwerkenVolgende week vrijdag is het dan zover. We gaan weer 1e klas netwerken. Er is nog steeds plaats voor jou. Wil je ook mee?

Op 6 juli stappen we met in totaal zes ondernemende mensen vanaf Amsterdam Centraal op de trein. Uiteraard rijden we 1e klas en deze keer naar Zeeland. Na bijna 3 uur met elkaar te hebben gesproken komen we aan op Station Vlissingen waar de eerste helft van onze reis nog niet voorbij is. Met de pont steken we namelijk nog even over naar Breskens. Daar bevindt zich De Kromme Watergang en kunnen we genieten van een voortreffelijke lunch.

Natuurlijk reizen we niet alleen voor het eten naar het sterrenrestaurant (begin dit jaar kregen ze de tweede Michelinster) maar is dit ook een gelegenheid om de andere reizigers beter te leren kennen. Ze hoeven zakelijk gezien misschien niet direct interessant voor je te zijn…ik heb gemerkt dat de band die je tijdens een hele dag treinen opbouwt, véél meer kan betekenen.

Voor €180,- excl. BTW p.p. gaan we met maximaal zes personen op stap. De eerste aanmeldingen zijn binnen, als jij ook graag mee wilt, laat mij het snel weten!

Overigens kun je op www.1eklasnetwerken.nl de berichten over de eerdere trips en bijeenkomsten nog ‘ns nalezen en uiteraard is er ook een aparte Facebook Pagina.

signature
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?