Hulp bij drone

Graag help ik ook jóu bij het oplossen van problemen met je drone en het beter leren vliegen. Mijn kennis en ervaring ligt voornamelijk bij racing drones.

Vergoeding voor hulp bij drone

Aangezien ik met de hoeveelheid grote en kleine vragen die ik dagelijks krijg een flink deel van de week zoet kan zijn, lukt het mij niet meer om zomaar tussendoor te helpen met de hobby.

Daarom vraag ik een kleine vergoeding voor de kennis en kunde die ik meebreng om jou in de lucht te krijgen.

Ik reken de tijd af in blokken van 10 minuten. Veel issues zijn doorgaans in 1 blok gefixt. Soms kan het wat langer duren en dan laat ik je het van te voren weten.

Het handigst is als je middels onderstaand formulier aangeeft hoeveel hulp je van mij zou wensen, om vervolgens direct via iDEAL te betalen.

Stuur mij daarna gerust een berichtje met al je vragen.

Racing Drone Bouwen

Let op dat ik een vast bedrag reken voor het bouwen van een drone. Dit is uiteraard exclusief de kosten voor onderdelen en het evt. verzenden. In veel gevallen kan ik een korte hover-test doen om te controleren of alles functioneert. De drone zal nog niet helemaal vliegklaar zijn, aangezien jouw afstandsbediening nog verbonden moet worden en de drone moet worden ingesteld en getuned.

Drone Instellen en tunen

Als het je niet lukt om jouw drone zelf in te stellen, dan kan ik dit uiteraard ook voor jou doen. Vaak is dit het vervolg op het bouwen van de drone. Ik zorg dat alle firmware up to date is, jouw zender verbonden is met de ontvanger in de drone en precies zó afgesteld is zoals ik er graag de competitie mee in ga. Als je het leuk vindt (om er bijv. van te leren), dan kunnen we in de buurt van Haarlem (uiteraard buiten de CTR) afspreken om in een klein uurtje alles door te lopen en samen te vliegen.

Drone Repareren

Heb jij je drone in puin gevlogen en wil, durf of kún je ‘m niet repareren? Dan mag je ‘m naar mij sturen en zal ik kijken wat er aan gedaan kan worden. In veel gevallen is het een kwestie van een aantal onderdelen vervangen en opnieuw instellen. Hier reken ik minimaal €30,- voor, waarbij ik binnen de 10 minuten een diagnose stel om jou op de hoogte te brengen van de exacte schade. Op basis daarvan kun je beslissen om nieuwe onderdelen te (laten) bestellen en de reparaties door te laten voeren. Indien er heel veel kapot is, kan het zo zijn dat ik meer tijd moet rekenen om alles weer vliegklaar te maken. Uiteraard laat ik dit van te voren weten.

Garantie op jouw drone en mijn hulp

Zoals je mag verwachten zal ik zo zorgvuldig mogelijk omgaan met jouw drone en doe ik m’n uiterste best om ‘m zo snel mogelijk weer de lucht in te krijgen. Op mijn hulp aan jou kan ik echter geen garantie geven.

Bij sommige defecten van onderdelen kan de fabrikant of webshop wél garantie geven indien wordt aangetoond dat dit onmogelijk door vliegen/crashen is ontstaan. Indien de onderdelen niet uit mijn eigen voorraad komen wens ik ook niet verantwoordelijk gehouden te worden tot het leveren van enige vorm van garantie op deze geïnstalleerde onderdelen.

Bestel de hulp die je nodig hebt bij jouw drone

©2024 - Kort door de Bocht

       

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?